Aangaande 666 … en Opb. 13. + 14. + 17.

Een broeder vroeg : “Jean, heb je hier wel eens van gehoord ?”

Mijn antwoord in God’s genade :

“Hallo geliefde broeder IN Christus Jezus gelovende :

Ik heb er nog nooit van gehoord, maar het klopt  i.o.m. de beweringen van gelovigen, die o.a zeggen, dat men via de injecties een ander dna ontvangt/wil toevoegen… en we dat van demonen of vroegere Nephilim, dat men ge-extraheerd heeft van vondsten van die wezens door archeologen, toegediend krijgen. 

Ik hoor van meerdere mensen, zelfs van ongelovigen die de injecties  niet namen/nemen, dat zij die de injecties hebben gehad… veranderen qua karakter en aggressiever worden. 

Bovendien bevestigde de Here me dit door Zijn Geest in Zijn eigen naam. Tevens bevestigde HIJ mij, dat ook Zijn profetiëen door mij op de sites/blogs geschreven waar zijn. 

We leven al sinds de invoering van het 666-barcode-systeem in de vervulling van Opb. 13. En het zal alleen maar erger worden. 

Alles is zo opgezet door de rode draak, het oude serpent, dat alles zal moeten kiezen voor 666 in al zijn lugubere stiekeme… en zelfs vaak openlijk wijze van een anti-goddelijke  en anti-Mashiach wereld-globalistisch- imperium/wereldrijk, dat er al lang is, maar steeds weer zo wordt aangekondigd, dat de mensen denken en in de waan worden gehouden dat het nog moet komen. Indien de kerken denken dat Opb. 6-19 in de laatste 7 jaren pas geschieden, dan wachten allen op de laatste 7 jaren, maar ondertussen lacht Satan… en heeft hij ze via hun Mammon/Geld allen al in zijn net/web gevangen tot hun dood en tweede dood. 

Het is eigenlijk te gruwelijk om onder ogen te willen zien, maar het is de waarheid. 

Er staat ook, dat de Hoer Babylon de gehele wereld, alle natiën en volkeren, betoverd heeft door haar Pharma-keia/ tovenarij. 

Tovenarij in de bijbel is ook : 

Ongehoorzaam jegens God en weerspannigheid of koppigheid / het niet je willen onderwerpen aan de volmaakte wil van GOD of Zijn leiding of het niet willen geloven dat hetgeen HIJ zegt gedaan moet worden, omdat men vele bedenkingen heeft… en dus het zelf eerst allemaal wil  bekijken met zijn eigen verstand, dat echter dan verduisterd wordt. 

Zie de ongehoorzaam van de oudsten van het volk Israel, dat niet meteen deed hetgeen God door Mozes zei dat zij moesten doen, nl het land innemen. Gevolg : God ontstak in woede jegens hen en leidde hen 40 jaren door de woestijn, waarbij de gehele eerste generatie stierf… en pas de generatie erna onder Jozua en Kaleb het land innamen. 

We leven vandaag in dezelfde situatie. 

God roept door zijn profeten en Geest : 

“Gaat uit van haar ( =Hoer Babylon/Sodom en Egypte)… mijn volk”. 

En dus ook uit van het door haar gedomineerde : Het Beest.-wereldrijk/barcode-666-systeem = alles wat daarmee verbonden werd en wordt. 

Het Beeld van het Beest wordt overal op aarde gehuldigd/aanbeden. 

Gelijk de Joden bij de klaagmuur nog steeds zich continu buigen… op en neer bewegen met hun hoofden, zo doen de heidenen het ook bij elke piep of signaal op de telefoon/mobiel etc. Zo ook de Laodicea/volksrecht-engelen/boden/leidslieden/ christenen/kerken/Gemeenten. 

De Here zegt, dat, indien de gelovigen zich niet bekeren, Hij hen zal uitspugen/verwerpen. 

Zijn woord is duidelijk en zeer radicaal. Hij laat niet met zich spotten. 

In het boek spreuken staat : 

“Ik heb gezien dat God de mens oprecht maakte, maar de mens heeft vele bedenkingen.”

Stof tot nadenken/overdenken en doorbidden… en dus om de Here te zoeken in oprechtheid en niet met een “eigen” visie of “dogma” voor deze eindtijd-christenen. 

Ons eigen oude zondige hart en wezen en wereldse/aardse en ziele-begeerten en vleselijke lusten… en Satan… en misleidde mensen, die denken dat ze de ware leer hebben, kunnen ons eigen verstand benevelen en/of in een roes/waan/illusie/leugen doen geloven… en dan is het hart/verstand/inzicht als het ware met een deken bedekt. 

God zegt door Zijn Geest in het boek Spreuken : 

“Er is een weg die de mens recht/juist  schijnt/lijkt te zijn, maar zijn weg leidt tot de dood.” 

( = geestelijke dood/dode werken naar het vlees… of geplaatst worden onder de toorn/woedde van GOD/( Rom. 1 ; 18-39. + Ef. 2 ; 1-3.) en vloek ( Gal. 1) en lichamelijke dood, en daarna dodenrijk/scheol/hades… en na het laatste oordeel naar/in de tweede dood/vuurzee.) 

Opb. 3.Laodicea-gelovigen uitgespuugd.+ Opb. 13 + 14.

God zegt in het boek spreuken :

“Vertrouw/leun niet op uw eigen inzicht, maar vertrouw met uw gehele hart op de HERE YHWH.” ( Die de Geest is… Rom.8. + 2 Kor.3.)

GOD is GEEST, Ontzagwekkend en Dynamis/Kracht en energie(k) = G.O.D. = GOD.

Wie dus zegt in GOD te geloven… moet vooral in de Geest, die GOD en de HERE is geloven… en door Hem geleid willen worden… en zich laten leiden. Amen. Hallelu-YHWH. Amen. 

Wie anders onderwijst dwaalt !!! 

Er waren veel schriftgeleerden door de eeuwen heen, die toch dwaalden in de leer en velen verleidden…

en zelfs ware, door de Geest geleidde, apostelen/zendelingen/gezanten en profeten/zieners/openbaarders verachtten en bestreden… en zelfs vervolgden en lieten vermoorden door anderen. Zie de heilige schrift, die daarvan getuigt, en zie ook… wie de ware grootste vijanden van de profeten en apostelen waren en van de Here Jezus…

Bedenk o mens, GOD, die GEEST is, schreef door Zijn Geest de heilige schriften via boden, die met Zijn Geest vervult werden/waren… en door Zijn Geest geleid/gedrongen/gedreven werden. 2 Petr.1 ; 21.

Wanneer uw verstand niet vervult is met de Geest van GOD…en niet door de heilige Geest geleid wordt… noch zich wil laten leiden/onderwijzen… zult U zelfs gaan dwalen.. tot uw verderf en van hen die U volgen… in uw en hun waan, dat verstand alles is… en ja zelfs… dat kennis macht is… en dus het belangrijkste is. 

Maar beseft allen, dat Satan en Lucifer heel veel kennis/wijsheid hadden… en ja zelfs koning Salomo… en toch zijn ze allen afgevallen. Kennis kan de Satan je ook geven… zoveel als je wil… maar besef, dat zijn kennis je naar de tweede dood leidt.

Maar naar de Stem van GOD te horen is… te luisteren naar Zijn GEEST !!! En zoals HIJ je de schrift opent… of profetisch/openbarend iets toont… houdt daaraan vast.

1 Joh.2 ; 27.

God’s zegen over allen, die GOD dit nog kan… en wil geven… in deze laatste dagen.

Groet,  

een bode God’s, in bange dagen voor velen, maar GOD is Heerser en Koning… en leidt allen, die Hem geloven en gehoorzamen, ten eeuwigen heile en zaligheid In Christus.

Jean MP Schoonbroodt. NL. EU.

15.09.2022.

PS.

Er zijn op deze blog-site meerdere profetische woorden van God… en artikelen… die over 666 gaan…

en die tonen hetgeen er speelde en speelt en zal gebeuren. Neem U rustig de tijd om in de zoekbalk/search de thema’s in te typen, waarover U meer wilt weten.

God moge U daarbij leiden door Zijn almachtige Heilige Geest,

zodat U niet door dwaalgeesten of wereldgeesten verleidt wordt om God’s woorden te verachten… of Zijn waarschuwingen te negeren… tot uw eeuwig verderf.

Bedenk de woorden van God’s Geest via de heilige apostel Paulus : 1 Thess. 5 ; 18-20.