Jezus / Jahushua spreekt… 19.09.2022.

DIT ZEGT JEZUS DE CHRISTUS / JAHUSHUA HAMASHIACH :

“Ziet, gij leeft in de laatste dagen.

Velen zijn Mammon-aanhangers en zeer “humaan”, sociaal actief. Maar zie, IK zei :

Wie een vriend van de wereld wil zijn, zal met de daad een vijand van God worden/zijn. IK BEN.

Mijn Geest is vaak bedroefd over het ongeloof,

kleingeloof en de ongehoorzaam onder gelovigen en kerkgangers en leidinggevenden, die vaak Mijn profetiëen en openbaringen en dromen en nachtgezichten van broeders en zusters ter zijde legden/leggen in lade’s van kasten, maar ze niet meer voorlezen in hun gemeenten… of het openlijk profeteren en openbaringen doorgeven of dromen en nachtgezichten doorgeven niet toestaan… en zo ook alle andere dingen, die Paulus echter in Mijn Geest onderwees in o.a. 1 Kor. 12-14.

De huidige kerken, vooral de traditionele, zijn vaak verhardt… en niet bereidt te veranderen… en zijn oude wijnzakken geworden,

die de Nieuwe Wijn niet kunnen verdragen, maar gaan scheuren, indien zij terug zouden keren tot het aanvaarden van alle 7-voudige bedieningen en 7-voudige charisma’s en genadewerkingen en genadekrachten door Mijn heilige Geest i.o.m. Mijn oorspronkelijke bedoeling en onvervalst oorspronkelijk evangelie, dat IK door Paulus en de eerste 12 apostelen verkondigde en vertegenwoordigde. IK BEN.

Mijn Geest ziet de verharding in velen al eeuwen lang… en daarom had/heb IK ook door eeuwen heen steeds weer nieuwe opwekkings-predikers.

Helaas werden/worden echte apostelen en profeten vaak door sommige gemeenschappen van gelovigen afgewezen… en zelfs bestreden of bestrijdt men hen nog steeds… en zelfs openlijk vervolgd/of vervolgt men hen nog steeds door “voorlichtings-literatuur” en door laster… en zelfs het ophitsen van overheden tegen die “sekten” en “sekte-leiders” en “valse apostelen” en “valse profeten” en/of “dwaalleraren” enz. , zoals men zeer toegewijde heiligen noemde.

Kijk, IK BEN die IK BEN en zijn zal… en IK zal nooit veranderen. IK BEN.

Mijn Geest zag al de verdeeldheid, die de Satan veroorzaakte en nog steeds overal wil veroorzaken, maar gelijktijdig doorklieft het zwaard van Mijn Geest alle gezinnen, families, gehuchten, dorpen, steden, regio’s en provincies en landen… en ja ook alle organisaties. Want ziet, IK maak geen halt voor ongerechtigheid, dwz. IK bestrijd het kwaad door Mijn Geest en woord in liefde, maar ook … indien noodzakelijk… met nadrukkelijke en strenge en waarschuwende woorden… of zelfs met aankondiging van oordeel of tuchtiging… en het voltrekken van tuchtiging en oordeel. IK BEN. Wie Mij echt kent, weet dat IK in Mijn heiligheid zelfs zeer te vrezen ben. IK BEN. Want Mijn heilige GOD en Vader… en het totale woord van GOD… en IK zijn een. IK BEN. Wie dus denkt, dat hij of zij Mij even kunnen weergeven in een stukwerk-prediking, moet beseffen, dat Onze ware apostelen en profeten en zieners en openbaarders al hetgeen doorgaven dat zij door Ons geopenbaard kregen… om allen tot belering en waarschuwing te zijn.

Ook in deze dagen spreken Wij nog steeds op allerlei wijze tot mensen.

Onze grootsheid en almacht en werken zijn geopenbaard in de totaliteit van al hetgeen Wij deden, doen… en nog zullen gaan doen, naar Onze heilige wil en raadsbesluit en overvloed van genade.

Wist U, dat Wij zelfs in de schrift hebben laten vastleggen, dat Wij zelfs genadig zijn als Wij de goddelozen doden en verpletteren als muggen ?

Verkondigt men dit ook in uw samenkomsten ? Verkondigt men ook nog onze vreselijke oordelen ? Verkondigt men nog onze Openbaring en Opb. 13 + 14. en de tijd waarin gij nu leeft, omdat U nu in de vervulling van Opb. 13 leeft, sinds de invoering van het pincode-pasje van het 666-barcode-betalings-Mammon-Beest-systeem van het internet van alle dingen en het www/666-globalistisch-anti-goddelijke en anti-christelijke wereldsysteem, dat door de valse profeet van Rome werd/wordt geleid… en dus de Hoer Babylon, met al haar Pharma-keia… om allen tot de tweede dood te verleiden volgens Opb. 17 +18 ? Vertelt men U in de kerken en gemeenten, dat nu al allen op weg naar de tweede dood zijn ? Of noemt men deze feiten en realiteit van deze eindtijd “conspiratie-theorieën” en “dwaalleer”, omdat men zelf het geld/Mammon en luxe en weelde meer lief heeft dan Mij ?

Begrijpt U nog de samenhang tussen Mijn brief aan de Laodicea-eindtijd-Gemeentelijke engel/hoofdverantwoordelijke en hen die nog oren hebben om te horen… en Mijn woorden :

Men kan niet twee heren dienen, maar men zal de Ene lief hebben en de ander haten. Men kan niet God en de Mammon liefhebben en dienen.

Mijn apostelen en ware discipelen verlieten alles om Mijnentwil en het koninkrijk van God wil…

en namen hun kruis op zich in navolging van Mij… en gingen de Smalle Weg/ het Smalle Pad, dat naar de Heerlijkheid leidde en leidt. En U… ?

IK… Jezus/Jahushua… BEN de IK BEN… geopenbaard in vlees en bloed…

en sprak en spreek hier en nu door Mijn Geest… en woorden van Mijn Geest… en in de toekomst verder tot allen, die nog oren hebben om te horen hetgeen Mijn Geest spreekt… en een hart om te verstaan… en de genade en de wil om Mij te volgen tot het einde toe… om voor altijd met Mij te zijn. IK BEN.” ;

Spreekt de Here Jezus de Christus/ Jahushua HaMashiach, de Zoon van de Levende GOD, de Logos, het vleesgeworden woord van God.

Profetie d.d. 19.08.2022.

De Stem in de Wind / De Kandelaar.

Jean MP Schoonbroodt. NL. EU,

een ooggetuige van Jezus Christus… in deze laatste dagen voor Zijn wederkomst…