DE ERNST VAN HET EVANGELIE…

Dit zegt GOD :

“Zo zeer heb IK de Kosmoia/schepping lief gehad, dat IK Mijn Eniggeboren Zoon gaf, opdat een ieder die in hem gelooft, niet verloren zou gaan… maar het eeuwige leven zou hebben.”

“IK YHWH BEN de GOD van de hemel en de aarde en zeg :

“Vervloekt is een ieder die Jezus Christus niet onvergankelijk lief heeft. IK BEN.”
“Vervloekt is een ieder die niet door Jezus Christus onvergankelijk geliefd is. IK BEN.”

Dit zegt GOD :

“Mijn Geest is toornig op de afgevallenen… en zij weten het,

maar willen het vaak niet aanvaarden… of willen het van zich afwenden door allerlei bijbelse citaten, naar hetgeen hen ooit werd onderwezen… en/of zij gebruiken genoodzaakt pharmakeia / pharmacie /drugs. Of zij vragen anderen voor hen te bidden tot vergeving of genezing enz. Maar daarmee verzoeken zij de Mijnen boven dat uit te gaan… dat geschrevens staat. IK BEN.

En zie, IK heb Mijn anathema’s uitgesproken…

en over de wereld gebracht, die Mij haatte en/of haat en/of niet wilde erkennen of verwierp. Daarom zitten zij allen en lijden zij allen onder de supervisie van de aanhangers van de wereld-systemen / Hoer Babylon / Beast-systeem en dus NWO, die niets anders is dan een anti-Goddelijke en anti-christelijke wereld. IK BEN. En daarom hebben ze al de ellende moeten ervaren… samen met alle andere afgevallenen, die eveneens de ene plaag na de andere hebben. Mijn toorn is ontbrand jegens de verachters van Mijn Genade-Verbond, gesloten in het Bloed van het Lam van GOD, vooral dan… wanneer zij het gehoord en geweten hebben en tot de volle kennis van de waarheid kwamen… en zich dan van Mij ontbonden hebben…. of Mij vervloekt hebben in het (on-) geloof… of naar de kennis die zij hadden/hebben.

Mijn Geest begenadigt alleen nog maar door Mij uitverkorenen…
in deze eindtijd, tot hun eeuwige eindeloze heil en gelukzaligheid bij Ons. IK BEN.

De reden waarom sommigen/afgevallenen niet na intensief gebed volkomen genezen worden of blijven.

Door intensief gebed voor een afgevallene kan hij/zij tijdelijke verlichting of genezing ontvangen, maar deze blijft niet over/op/in deze persoon, omdat ze afgevallen was… en de vloek weer terug keert, dus ook de ziekte of plaag/plagen.

Mijn Geest heeft velen geslagen…

door ze over te geven aan een geest van verwerpelijk denken, voelen, lusten/ begeren, boze a-normale hartstochten en a-normale tegen de normale natuur-ingaande lichamelijke omgang tussen man en vrouw…
met daarna homofilie, lesbische- en bi-sexsualiteit en necrofilie en alle andere gruwel-excessen, omdat ze in Mijn heilige ogen aan de duivel gelijk werden.. . en daarom ook deel kregen/krijgen aan zijn duivelse onterende en ontheiligende en verkrachtende en folterende en moordende gruwelen… en hij nu hun heer en meester is.

Het ongeloof en de Thora-loosheid/wetteloosheid is de oorzaak van de kilte onder de mensen.


Indien zij Mijn Woord zouden doen en onderwijzen, dan zou men er anders voor staan.

Zie, Mijn gerechtigheid wordt niet meer ten volle erkend onder de mensen,
omdat ze de leugens en het bedrog der zonde/wetteloosheid meer lief hebben dan Mij.
Satans begeerten doen vinden ze lekkerder dan Mijn wil te erkennen…
en dus te doen en te belijden. Dus zijn ze allen ontspoord en aan Sodom en Gomorrah en aan Sodom en Egypte ( het huidige zondige aardse Jeruzalem in Israël ) en aan Babylon gelijk geworden, de bozen van deze eindtijd, die allen de ongerechtigheid bedrijven… en zelfs nog promoten / er reclame voor maken… en zo anderen weer door hun gruwelen en misdaden en wetteloosheden en zedeloosheden mede verleiden en/of verharden tegen de waarheid… en dus tegen Mij en Mijn woord en evangelie en Zoon en Ons Huis / Tempel / Ecclesia en Onze heilige verordeningen en onderwijzingen, die daar gelden volgens de ware leer der profeten en apostelen en van Mijn Zoon, die ten heile waren / zijn voor hen die ze geloven, vertrouwen en volhardend tot het einde toe prakticeren en belijden… ten heile van hen… en van nog velen die Ons volgen IN Christus Jezus / Yahshua Hamashiach. IK BEN.

HERE, hoe moet ik het OT en NT zien. Is er verschil ?

Ja, het O.T. berust op werkgerechtigheid met het geloof in Mij… en de verwijzing naar de Mashiach, die de Redder van het volk van Israël zal zijn,
dat onder de Thora/wet/onderwijzing stond/staat, die door Mij via Engelen aan Mozes was gegeven en via hem aan Israël.

De wet zegt :

Als je de geboden onderhoudt : Zegen. Als je de geboden niet doet : Vloek.
Tevens getuigt de Thora van de weg der verzoening in schaduwbeelden via het heilige Tabernakel/Tent van de Samenkomst… en de daar aanwezige offerdienst.

De offers, aldaar gebracht aan MIJ, Adonai YHWH, zijn allen een beeld op Degene die het Ware Offer zou worden/zijn en ook was en is, dat een eeuwig eindeloos Offer is, voor de zonden van alle mensen van verleden, heden en de toekomst voor alle eeuwen… tot heil van zeer velen uit pure liefde en genade en gratie-verlenende goedheid en trouw van Mij, GOD de Vader, Adonai YHWH.

Dit Offer-Lam, dat geslacht werd voor de mensheid van verleden, heden en de toekomst, is Yahshua Hamashiach / Jezus de Christus. Zijn Levend BLOED spreekt NU nog dagelijks voor Mijn Aangezicht op het zoendeksel van de Ark van het Verbond op aarde… aldaar in de grot onder de plaats waar Yahshua Hinoshri Hamashiach / Jezus de Nazarener de Christus werd vast-gespijkerd/doorboord/gekruisigd op Golgatha/Schedelplaats, buiten de stadsmuren van Jeruzalem… en in de Hemel in het Hemels Tabernakel voor het Aangezicht van MIJ, YHWH-GOD, en de heilige Cherubim op het zoendeksel aldaar. Want het aardse tabernakel was slechts een afschaduwing van het Hemelse… en toch is het Hemelse met het aardse verbonden.

Het NT zegt :

De Mashiach/Messias/Gezalfde/Christus is er. HIJ vervult de beloften God’s.

HIJ onderhoudt de gehele Thora. Vervult haar… en zal zich als een volmaakt Lam ter slachting geven ter vergeving van de zonden/misdaden/overtredingen van God’s Thora /Wet/Geboden/Onderwijzingen en tot verzoening van de zielen/persoonlijkheden/mensenlevens van het volk van Israël, de 12 stammen, en van de mensen van de schepping… tot hun heil en zaligheid in Hem en zijn God en Vader, gerechtvaardigd op grond van ZIJN voltooide verzoeningswerk… en het geloof in het verlossings-verzoenings-werk… volkomen voltooid aldaar op de martelpaal van Golgatha in de vastgespijkerde / crucifixus / op het hout vastgehechte / op de martelpaal gefixeerde / gekruisigde Yeshua / Jezus = YHVH redt.

Zijn onschuldig leven/ziel/geest werd in het oordeel en dood en dodenrijk gegeven voor de zonden van geheel Israël en van alle mensen... en werd door Mijn Almachtige Heilige Geest uit het dodenrijk/scheol/hades gehaald en terug gebracht in zijn lichaam van vlees en been… en zodoende weer levend… en uit de doden opgewekt… op de derde dag na zijn lichamelijke dood… en verscheen gedurende veertig dagen lichamelijk en levend aan zijn discipelen/volgelingen na zijn opstanding… en werd daarna voor hun ogen, terwijl Hij hen zegenend toesprak op de Olijfberg ten Oosten van Jeruzalem, voor hun ogen opgenomen in de lucht in de wolken van de hemel en verdween uit het zicht in de wolken. Mijn Mashiach, Mijn Zoon, zal op gelijke wijze van uit de hemel wederkomen naar de Olijfberg en Zijn voeten op de Olijfberg plaatsen op de dag dat het overblijfsel van Israël in grote nood en onder vervolging door vijandige legers naar hem zal toevluchten… en zal roepen : “Gezegend is/zij Hij, die komt in de naam van YHWH, de HERE, de GOD van Israël.”

Want IK was de gehele schepping met Mij aan het verzoenen… in de gekruisigde Yeshua/Jezus, Ha Mashiach /De Christus / De Gezalfde van YHWH, de IK BEN, Mijn Geliefde Zoon, Mijn Enig-Geborene en -Eerst-Geborene… en daarmede Erfgenaam van alle dingen… en dus van de gehele huidige tijdelijke schepping en van de Toekomstige Eeuwige Nieuwe Schepping. IK BEN.

HIJ kocht met Zijn leven/ziel/bloed en vreselijk lijden voor hun zonden allen uit de macht van de Satan en de zonde en zonde-slavernij, tenzij… zij dit heil smaden / bespotten en verwerpelijk achten of verwerpen… tegen beter weten in… en daar in volharden tot het einde toe. IK BEN.

Omwille van Zijn reddingswerk op Golgatha, voltooid voor Ons Aangezicht, kan IK alle mensen rechtvaardigen, tenzij zij het heil gewrocht in Christus Jezus/ Yahshua Hamashiach en Zijn bloed afwijzen… en definitief verwerpen. IK BEN.

Door Onze Genade / Onze Gevende / Onze Schenkende Goedheid… wordt de mens behouden / gered / genezen / veranderd… door geloof in Ons en Ons heilswerk… en ook dit geloof is Ons werk in hen door Onze Geest en het woord in hen verwekt… en in stand gehouden… en voltooid tot op de dag van Yahshua Hamashiach / Jezus de Christus. IK BEN.

Wie Yahshua / Jezus verwerpt… staat buiten de genade en de verlossing en verzoening en rechtvaardiging…

en zal de oordelen, vloeken en plagen over zich ontvangen volgens de schrift, daar aan alle eisen der gerechtigheid van GOD zal moeten voldaan worden in mensenlevens op aarde.

En al zou IK, GOD YHVH, het zelf niet eisen, dan zal Satan het eisen… en dus zelf de oordelen en vloeken en plagen voltrekken aan hen die voor hem kozen, zo IK hem of haar niet meer wil aanzien noch gedenken in genade… noch in gratie-verlenende goedheid… noch Mijn Zoon zich over hen zou willen ontfermen/erbarmen/genadig zijn. IK BEN.” ;

Spreekt en onderwijst de Almachtige, El Shaddai, YHWH-GOD, de GOD van Israël… en van de schepping en van de Ecclesia / Tempel / Vergadering van GOD’s uitverkorenen… samenkomend IN Christus Jezus’/ Yeshua Hamashiach’s naam / gezag / authoriteit en Geest en kracht.

Amen. Hallelu-YHWH. Amen.

17.12.2021.

Ontvangen door JMPS / The Voice in The Wind / The Candle.