Brief gericht aan alle engelen van de Ekklesia …

 

BRIEF GERICHT AAN ALLE ENGELEN VAN DE EKKLESIA … van deze eindtijd.
/Gemeenten/Vergaderingen/kerken.

Als de profeet Jean Schoonbroodt belijdt ik dat Jezus Christus de Heer is … en aan mij 5 keer in levende lijve verschenen is.

In deze laatste dagen/Eindtijd, laatste eeuw, zijn er vele profetiën en openbaringen uitgegaan van GOD’s Troon…
aangaande de eindtijd-gebeurtenissen. Velen hebben zelfs dingen van uit de hemel gezien, die zij ontvingen nadat zij tijdelijk in de hemel opgenomen werden, waarbij ze zagen dat vele christenen in de tweede dood waren.

Reden : Hun verloochening van het ware evangelie en het niet gehoorzamen en niet geloven van de profetiën en waarschuwingen, die van profeten en openbaarders en zieners en apostelen van de vorige eeuw en deze eindtijd uitgingen.

Men nam reeds het charagma/merkteken/ barcode + systeem- en de naam en het getal/nummer van de naam van het Beest-666- op zich/in zich…
en via het stigma/met scherp puntig/palisade-vormig scherp voorwerp/injectie-naald … en op/in de rechterhand (= teken van handelingen/acties ) aangebracht of in het lichaam ingebracht/geinjecteerd… en/of op/in de rechterhand dragend als mobiel/telefoon en/of via electronic-internet-Personal Computing System + devices … en dit alles aangesloten op het Beeld van Het Beest/www.666-Internet TV+ Media- Computersystemen + alle daaraan gelinkte devices … dat door de valse profeet, anti-christus/andere “christus” /Vicarius Filli Deï ( getalswaarde van zijn naam 666) van Rome/ tegen-christus, een geest ontving/ontvangt … waardoor het beeld van het Beest spreekt … en maakt dat allen het merk/teken/naam en/of getal en/of injecties/inkervingen gelieerd/gelinkt aan het barcode-666-geld/handel/sociale-veiligheid en totale controle-Mammon-Geld/luxe-systeem nemen … en dit is opgenomen in uw pincode-bankpassen en alle digitale connecties, die allen in zich het getal 666 in totaliteit herbergen.

De combinatie van uw bankrekeningnummer en de pincode in uw hersenen, van buiten geleerd, vormen samen … en hebben in zich … het getal van de naam van het Beest uit de aarde/valse profeet, die de ware anti-christus is : 666.- barcode-systeem gelinkt. Alle vormen van moderne codes of tekens of digitale nummers of toegangs-wijzen tot bepaalde digitale gegevens of accounts of files etc. zijn altijd gelinkt aan het originele barcode-systeem dat 666 in zich herbergt en vertegenwoordigd.

De eerste zeer oude PC,

die ik kocht, toonde bij het de eerste keer opstarten een 10 centimeter grote barcode-blok met daaronder heel groot 666. De getalswaarde van de naam van de titel van het Paus-schap : Vicaris Fili Deï. = 666.

Zonder uw pincode–passen/codes/merktekens kunt U digitaal geen geld opnemen, noch kopen noch verkopen. Opb. 13. is reeds lange tijd gaande en in vervulling gegaan… en gaat door totdat allen in de tweede dood eindigen.. die in dit geld-systeem blijven.

Elke bankhandeling en elk device die u opent of welke digitale handeling u ook verricht gaat altijd via 666-code-systeem … (Ook al wordt dit al soms jarenlang verborgen gehouden voor sommigen.)
en alle info is overal op aarde geregistreerd en gelinkt aan 666-barcode-systeem, ja zelfs elk produkt dat u in een winkel of groothandel of supermarkt koopt of besteld.
Op elk product staat de barcode afgebeeld en bij elke kassa wordt deze bij het afrekenen gescand. U zit volkomen in het Beest-systeem, en U zit volkomen al jarenlang in de vervulling van de Apocalypse/Openbaring van GOD en Jezus de Christus.

De gehele digitale wereld is opgezet door Satan en de zijnen om allen te vangen en mee te nemen naar de tweede dood. Zie Openbaring hoofdstukken 12-18.

De ware heiligen gehoorzamen GOD’s Stem en gaan uit van de Hoer Babylon/religieuze anti-goddelijke Satanische/Luciferiaanse wereld … en uit van het Beest … of accepteren niet eens deze moderne digitale misleidende en afval van GOD veroorzakende dwaal-technologie,
vergelijkbaar met de boom van de kennis van goed en kwaad/Satans koninkrijk. U bent gevangen/verstrikt in de list van Satan/Lucifer. U bent gevangen in het Internationale vissersnet/Internet van alle dingen oftewel wereld-wijde-web -www.- (wav-wav-wav in het hebreeuws betekent 666) van de grote anti-goddellijke SPIN- Satan/Lucifer en zijn trawanten.

GOD’s OPROEP :

“Gaat uit van haar/hen, Mijn Volk, opdat gij geen deel hebt aan haar/hun zonden … noch deel krijgt aan haar/hun plagen …”

Laodicea-Eindtijd-kerken … (Gemeenten/vergaderingen, die meer bezorgd zijn om de politiek nationaal en internationaal van “Volksrecht/democratie/rechten van het volk of human-rights” of financiële aangelegenheden/Mammon/Geld-bank-aangelegenheden) … zijn lauw en ziende blind, horende doof… en naakt en arm en ellendig in God’s ogen, omdat zij de tekenen van de tijd niet meer juist kunnen of willen kennen of niet erkennen, want hun god is Mammon/geld/luxe/weelde/genot/gemakzucht en allerlei aardse “verzekeringen”, maar zullen door GOD en Jezus uitgespuugd worden … indien zij zich niet volkomen afkeren/uitgaan en dus echt bekeren/omkeren in gehoorzaam aan God’s oproep :

“Gaat uit van hen, Mijn Volk…”

GOD en Jezus, de Ware Christus van GOD YHWH, haten de wereldgelijkvormigheid en wereldliefde.

Leest allen goed hetgeen in de brief aan de Engel van de Laodicea-Gemeente geschreven is … en beseft dat velen momenteel deel hebben aan de zonden en plagen, die GOD over hen uitstortte of uitstort als straf wegens hun ongeloof en verharding tegen Zijn Stem. Daarom zijn er velen zwak, ziek en hebben allerlei plagen op en in zich… en hebben ze ook geen bestendig overwinningsleven over zonde en de Satan … en zelfs ziekten tot de dood … en zijn allen op weg naar de tweede dood/vuurzee.

Velen leggen 2 Thess. 2. fout uit.

Degene die uit het midden weg gedaan moest worden was de laatste Romeinse Keizer, die door God’s Geest nog even tegenhield. Na zijn dood viel het rijk uiteen in 10 machtsblokken, waardoor de anti-christus/de paus/het pausdom 3 koninkrijken/drie horens kon doen uitvallen/vernietigen… en de macht greep en zijn Romeinse Vaticaan-Staat stichtte op de 7 heuvelen van Rome, die door alle eeuwen heen de koningen der aarde beheerste. Zie Daniel, 7 ; 20-27. + Opb.12 + 13.

Het pausdom was altijd de grootste anti-christelijke macht op aarde en is het nog.

Het lijkt echt, maar is het beest uit de aarde met horens van een lam, maar spreekt als een draak. Uiterlijk vertoon als een lam met twee krachten/horens, valse profetie/openbaringen en valse leer. Is een religieuze en politieke en financiële macht/ de ruiter op het witte paard met een boog zonder pijlen, want hij gaat uit om te winnen en te overwinnen, maar gebruikt zelf geen eigen militaire macht, maar zet andere volkeren of natiën in om zijn oorlog te voeren .. onder het valse voorwensel van “Vrede” bewaren of bevorderen ( Opb.6.) … en alle koningen de aarde moeten voor hem buigen. Wie dat niet wil … en hem tegenwerkt of zijn boze werken of boze werkelijke misleidende wezen openbaart … zal zijn wraak ervaren op een geniepige en vaak achterbakse listige sluwe wijze via zijn slaven/pionnen.

Door alle eeuwen heen hebben zij vaak de ware heiligen van GOD en van Jezus Christus vervolgd en vermoord… en vele oorlogen veroorzaakt en gevoerd in het verborgene op de achtergrond en anderen het vuile werk voor hen doen opknappen.
Door priesterlist hebben zij vele volkeren/natiën aan hen onderworpen… en zijn zij ook vele kerken geïnfiltreerd … en hebben in hun midden dwalingen verspreidt via door hen getrainde “soldaten van Jezus”/ Nikolaieten/Heersers over de “leken” genoemd.

Want zij pretenderen het enige ware priesterschap te zijn …

en dus de ware professionals en de enige ware theologie/leer van GOD te bezitten en te vertegenwoordigen en “de enig zaligmakende kerk ” van God te zijn op aarde en betitelen alle andere niet-Rooms Katholieke gelovigen als “sekten/ketters” en dus hun predikers als “leken”… en infiltreren dus ook door hun valse profetessen /Jezebels /Heerszuchtige vrouwen, die de leiders/dienstknechten van de Here van de Gemeenten/Ecclesia van GOD moeten verleiden om ongeestelijke hoererijen te bedrijven … of letterlijke porneo-zonden te tolereren of te doen of met hen daadwerkelijke porneo-zonden te bedrijven/te verleiden tot sexuele ontucht/overspel/echtbreuk … of om ze ten val te brengen, door ze te verleiden tot afgoderijen/beeldendiensten en/of ze tot letterknechten te maken, waarbij zij vijanden worden van de Ware Heilige Geest en al Zijn veelzijdige 7-voudige bedieningen, genadegaven en heilige krachtwerkingen, waardoor er ruzies ontstaan en scheuringen in de Ecclesia… en zodoende de Ekklesia krachteloos te maken of zelfs te vernietigen/onder God’s oordeel of onder de macht van Satan/Lucifer te brengen en/of te onderwerpen aan het Vaticaan en dus de Paus.

De apostel Paulus had het al gezegd… en gewaarschuwd tegen deze roofgierige wolven/wolvinnen in schaapsvel,

die de kudde zouden verleiden en misbruiken door foute leerstellingen te introduceren en zelfs zouden trachten de gelovigen te doen afvallen van de ware leer. Hij zei zelfs dat er in de laatste dagen mensen zouden zijn die een schijn van godvrucht zouden hebben, maar GOD’s kracht zouden verloochenen/ontkennen en zelfs bestrijden… en dus GOD’s Geest en dus ook 1 Kor 12-14. zouden negeren of fout uitleggen door te beweren, dat men de daar genoemde gaven niet meer nodig zou hebben.

Deze verraderlijke foute theologie is zelfs allerlei Ecclesia en opleidingsinstituten en zelfs bijbelscholen en christelijke organisaties binnengedrongen.

Heersers/Nikolaieten/Controlfreaks/Jezebels hebben vaak deze overgenomen of hebben manipulatieve macht op de achtergrond of voorgrond en onderwierpen of onderwerpen zodoende dezen aan deze Roomse Hoer Babylon… en haar dwalingen en dwaalgeesten en onreine geesten die hen doen ontsporen.

Wanneer de Kerkleiders/oudsten of discipelen/gelovigen de wereldse Overheden, die God en Christus Jezus en God’s raadsbesluiten vijandig zijn, meer gehoorzamen en vrezen dan GOD … zullen zij ten verderve gaan en deze dwalingen aanvaarden en zelfs misleidt, onderworpen worden aan een andere Satanische/Luciferiaanse religieuze geest, die zich versteld als een engel van het licht, maar het NIET is.

Alle ware apostelen en profeten en trouwe discipelen hebben hiervan in hun dagen gesproken en geschreven en hier tegen gewaarschuwd. Dat valse herders/leraren en valse profeten/profetessen en valse apostelen en valse evangelisten enz. de Ekklesia /Gemeenten zouden binnendringen.

ONDANKS  AL DE BOZE WERKEN DIE DE RK-STAAT/ VATICAAN DEED/DOET SPREEKT DE HEILIGE GEEST TOCH NOG TOT DE WARE SCHAPEN VAN DE GOEDE HERDER JEZUS CHRISTUS IN HUN MIDDEN … EN WEL TOT HEN, DIE NOG OREN HEBBEN OM TE HOREN HETGEEN DE GEEST EN HET WOORD SPREKEN …

en dus tot de uitverkorenen in hun midden, die Hem echt volgen in gehoorzaamheid des geloofs. Joh.10.

Zie ook de brieven van GOD via de apostel Johannes geschreven en genoemd in de hoofdstukken 1-3. van de Apocalypse/ Openbaring van GOD van Jezus de Christus via Zijn Engel aan Johannes gegeven voor Gods ware dienstknechten.

Leest de woorden van Jezus : Matth.5. + Joh.3. + 14 -17.

De Ware Eenheid van alle ware heiligen is IN GOD en IN Jezus Christus en Zijn Heilige Geest en Waarheid en heiligmaking in/en door de kracht van de Geest der Waarheid… en die van Zijn bijbelse trouwe 12 apostelen van het Lam van GOD… en zij zijn een met allen die in hen en hun woorden geloven en hen volgen in geloofs-gehoorzaam/gehoorzaam in overeenstemming met het Ware Geloof en het Ware Woord van GOD door hen geleefd en beleden in woord en daad en krachten en diensten en heilige gaven/charisma’s/genade-gaven en heilige krachten/werkingen van de Heilige Geest.

Zij… en hun heilige geschriften/getuigenissen/biblia… zijn het fundament van de Ware Tempel van GOD/Geestelijke Tempel bestaande uit levende bouwstenen… en van het Hemels Tabernakel en van het Hemels Jeruzalem.

GOD woont niet in stenen gebouwen, maar de hemel is Zijn troon en de aarde is de voetbank Zijner voeten.

EN .. HIJ woont bij hen, die teneergeslagen zijn van geest en gebroken van hart en nederig van hart … en de dus ware godsvrezenden, die Hem ernstig aanroepen en Hem zullen gaan erkennen in al Zijn wegen naar de genade die HIJ hen daartoe gaf/geeft.

Joh.3. + 15. + Ef. 1 ; 3. + 3 ; 14-21. + 2 Kor.3. + Rom.8. + 1 Joh. 2 ; 27.

En GOD is daar waar twee of drie in Zijn naam en/of de naam van Jezus De Christus samen komen, naar de belofte die HIJ door Jezus gaf aan Zijn volgelingen/discipelen.

Er is slechts een korte periode geweest dat het pausdom terzijde gezet werd in het verleden. Daarna kwam het weer aan de macht. Zoek het op in de geschiedenis.

God’s rijke zegen over allen die nog oren hebben om te horen hetgeen de Geest van GOD zegt tot de ware afgezonderden/heiligen in Geest en waarheid en Agapé/Goddelijke liefde … door de Geest.

Jean M.P. Schoonbroodt. NL. EU.

Een boodschapper van GOD in deze laatste dagen. D.d. 18.10.2024.