Gedicht… over het Bloed van het Lam van GOD… en Zijn effect…

Het is volbracht ! Het Lam werd geslacht. Zijn bloed is gevloeid…

en heeft weggespoeld, voor God’s heilige ogen en troon, wat door ons werd “geknoeid”.

Nu hebben we Vrede met en van GOD, want Hij veranderde ons onheils-lot.

Nu zijn wij geliefde zonen en dochters van GOD, ook al waren wij in onze zondige natuur in Zijn heilige ogen door en door rot.

HIJ is onze YHWH-Sebaoth,

De God der hemelse legerscharen, die de stormen in ons leven doet bedaren, Wanneer hij opstaat in ons levens-schip, en ons ook beschermt tegen stranden op een klip.

HIJ is de GOD van ons heil, ook al vullen we soms met onze tranen een teil,

want strijdt zullen wij moeten voeren, tegen de vijand die overal op ons ligt te loeren. Maar in dit alles overwinnen wij door Hem, door te luisteren/gehoorzamen naar/aan Zijn stem. Door te blijven in Zijn heil en woord, overwinnen wij zelfs als we door de vijand worden verzocht of bekoord.

HIJ is de GOD die LIEFDE is, en in Zijn bescherming is ons heil gewis.

Ziet op Hem en op het Lam voor de Troon, Zijn Eniggeboren en geliefde Zoon. Door Hen en HUN werken worden en zijn wij behouden, ook al gaan wij door diepe dalen en donkere wouden,

Niets en niemand kan Hen overwinnen, ook al zijn er bozen die een world-wide-web spinnen, om daarin zielen te vangen…van allerlei standen en rangen, om ze uiteindelijk ten verderve te richten, zullen God’s heiligen uiteindelijk nooit voor hen zwichten.

Zie, de tijd is nabij, spoedig zijn de ware heiligen, gewassen in het bloed van het Lam, volkomen vrij, door hun HERE naar Huis gehaald, en daarom o gelovige niet langer gedraald : Neem op… uw wapenrusting tot de Goede Strijd, want God heeft voor U een hemels Koninkrijk en Erfenis daarin bereidt, nog even duurt uw korte aardse tijd, daarna de heerlijkheid.

Ziet, HIJ komt met de Bazuin/Sjofar God’s en de wolken van de  hemel, om een einde te maken aan het aards gewemel… naar Zijn woord en beloften en plan, dat niemand veranderen kan.

De tijd is nabij… de tekenen der tijd verkondigen het bij dag en nacht, spoedig gebeurd het op een tijd, dat niemand het verwacht.

Bent U al gereed, beste vriend, voor dit moment ? Dat alleen GOD de Vader kent.

Ziet omhoog, uw verlossing van dit aardse zondige zwakke lichaam nadert, spoedig wordt U in de hemels troonruimte van de Bruidegom en de Bruid vergadert…verenigt met Hem die uw ziel van harte lief heeft, ondanks dat uw ziel soms voor dit heilig moment beeft.

Eerbied en ontzag voor Hem, die op de troon zit, en het Lam, dat al onze zonden en zonden-schuld en de straf er over op Zich nam, om ons het eeuwige leven gratis te geven, zodat wij nu op aarde niet meer ons oude zelf… maar Christus leven.

Als nieuwe schepping IN Christus verlost, wordt er in Zijn Koninkrijk tijdens Zijn Feest in heilige reidans gehost. Samen met Zijn heilig Israël… door Hem uit alle volkeren uitverkoren, zijn wij als zonen en dochteren uit GOD geboren, mede-erfgenamen en deelgenoten van de Verbonds-beloften aan hen gedaan, waardoor wij NU als geliefden en verheerlijkten voor Zijn heilige Aangezicht staan.

Nu als koningen en priesters van de Almachtige, de Alom – tegenwoordige en AL – wijze en AL – krachtige, dienen wij nu in klederen des heils gewassen in het bloed van het Lam, elke natie, elke generatie en volk en stam, als dienaren van het Woord, die Wij door genade Zijn Stem hebben gehoord.

Heil verspreidend, God gewijd… volgen Wij het Lam gedurende deze korte aardse tijd.

Ons kruis dragend, vervolging, laster, spot en hoon… verwachten wij uiteindelijke ons hemels loon. De kronen zijn ons reeds door Hem bereidt, en daarom leven wij NU in deze verwachting geheid,

op de zuilen van Zijn Tempel gebouwd en gefundeerd, waarin HIJ en het Lam dag en nacht worden geloofd en aanbeden en geëerd.

Niets en niemand kan ons scheiden van de liefde van GOD…YHWH-Elohim, YHWH-Sebaoth. Amen.

Hallelu-YHWH. Amen.

God’s zegen. 2 Kor. 13 ; 13.

Jean Schoonbroodt. NL. EU. / The Candle / The Voice in The Wind.

D.d. 18.04.2020.

( DUTCH )

https://www.tumblr.com/blog/view/jeanschoonbroodt/690672217986678785?source=share
https://www.tumblr.com/blog/view/jeanschoonbroodt/690672217986678785?source=share