Woord van GOD tot de kerkleiders…

Dit zegt GOD YHWH tot de kerken en kerkleiders van deze laatste dagen/laatste uren/laatste seconden op de klok van GOD, die de volheid van het ware oorspronkelijke heilige evangelie niet meer ten volle erkennen :

“U bent gekomen tot het hemels Jeruzalem en het hemels tabernakel en hemels Sion, maar bent niet bereidt apostelschap en profeten te erkennen in deze laatste dagen/uren/seconden op Mijn tijdsbalk van Mijn raadsbesluiten.

Toch geef IK nog steeds apostelen en profeten, zieners en openbaarders, in deze laatste seconden voor Mijn wederkomst op/in Mijn tijdsbesef en tijdsindeling en Mijn hemelse raadsbesluiten en heilige hemelse agenda. IK BEN.

Mijn Geest is bedroefd en gegriefd door de lasteringen van Mijn Geest in de Mijnen, door hen die dit deden in ongeloof, kleingeloof en zelfs weerspannigheid, omdat zij fout onderwijs vasthielden of “genoten”… of door de letter van de wet/thora of van de schriften de Geest bestreden in hen, die door de Geest leven hadden of hebben… en door de Geest geleid en gedreven GOD’s werken deden/doen in de schepping… of in de samenkomsten van heiligen / afgezonderden in Heilige Geest en in waarheid. IK BEN.

Mijn Geest heeft velen in de laatste jaren ervan overtuigd, dat IK nog steeds Dezelfde BEN en dat IK niet verander… en dat IK BEN die IK BEN… en dat IK nog steeds profeteer en openbaar… en ja, dat zelfs Mijn Zoon Jezus verscheen en verschijnt aan velen, die Wij daartoe uitverkoren hadden of uitverkiezen. IK BEN.

Mijn Geest is vaak gegriefd en beledigd en gekwetst en gelasterd door velen op aarde… en ook onder gelovigen en in gelovigen en in kringen… en zelfs bijbelstudies door hen, die onvolleerd waren in de ware leer van Ons… en dus ook van Mijn Christus Jezus/ Jahshua Hamashiach en Zijn ware oorspronkelijke trouwe apostelen en profeten/zieners/openbaarders en/oftewel volgelingen/discipelen. IK BEN.
Er zijn zelfs mensen geweest, die de Geest in anderen in vraag stelden en “de duivel” noemden en zelfs wilden uitdrijven, hetgeen natuurlijk niet lukte, en anderen ertoe verleidden de Geest te lasteren in hen… en hen zelf, omdat zij zelfs zo verhardt werden in twijfel en ongeloof en door dwaalleer… en zo zondigden tegen de Heilige Geest in zich zelf, dat zij geoordeeld werden… en in de psychiatrie belandden.

Zie, IK zal hen, die IK dat nog wil schenken, er uit halen… en tonen dat IK BEN die IK BEN.

Mijn Geest zal echter allen… in deze laatste dagen/uren/seconden op Mijn tijdsbalk… laten weten, dat IK niet langer met Mij zal laten spotten, maar allen voor ogen zal zetten waar zij tegen MIJ in gingen… met als gevolg dat IK hen zal vernederen voor Mijn troon en Zoon en geesten der voltooide rechtvaardigen, omdat zij Ons verloochenden en lasterden en tegenwerkten op allerlei terrein in de schepping en in geheiligden in Christus Jezus/Jahshua HaMashiach of in de Ecclesia. IK BEN.

Mijn beoordelling tucht/kastijding en/of oordeel is al actief onder en in zeer velen op aarde… en in de Ecclesia, naar Mijn Heilige Geest en woord en wil en raadsbesluit. IK BEN.

Wie dit loochent of bestrijdt, verleidt anderen om Mijn ware leer te veranderen… en te ontkennen… en is daardoor onnuchter en onbezonnen en zelfs dwalende of dwaalleraar of valse getuige of valse profeet of een misleidende oudste of voorganger of misleidde “volgeling” of zelfs sektarisch… en daardoor door zich zelf veroordeeld. IK BEN.

Indien dus mensen 1 Joh. 1 ; 7. + 1 Joh. 2 ; 1-3. niet meer ervaren… of niet meer kunnen geloven in hun leven… en in deze verharding zijn en/of blijven, dan staan zij onder Ons oordeel… en is Onze toorn over hen uitgestort… en zullen zij ten verderve gaan, zo wij Ons niet meer voor hen laten verbidden door uw Hoge Priester… of Zijn heiligen/afgezonderd koninklijk priesterschap IN Christus/Mashiach… en dus in de Heilige Geest of door de Heilige Geest of in de Gemeenschap van heiligen of in de Ware Ecclesia… of door helden/heldinnen des geloofs. IK BEN.

Waarlijk IK, YHWH-Elohim, BEN de volheid van de Godheid, geopenbaard in al Onze heilige geschriften/boekrollen/biblia/heilige getuigenissen en IN Christus Jezus / Jashshua HaMashiach en in de Heilige Geest en al Zijn 7-voudige bedieningen/diensten en genadegaven/charisma’s binnen de Ware Ecclesia in haar volheid… of daar waar Wij met Onze volheid verkiezen aanwezig te zijn… of Ons te openbaren… en Onze werken waren / zijn te zien in de gehele schepping in verleden, heden en de toekomst… en in de Nieuwe Schepping, de nieuwe hemel en de nieuwe aarde… in het toekomstige 1000 jarige Vrederijk van YHVH-Elochim, de IK BEN. IK BEN.”

; Spreekt de HERE GOD, Adonai YHWH, de GOD van Israël en van de Ecclessia, de GOD en Vader van Jezus de Christus/Jahshua Hamashiach, het vleesgeworden woord van GOD, de Grote IK BEN, die tot Mozes sprak… en ook heden weer spreekt tot de Zijnen, die nog Zijn ware Stem horen in de Wind van de Heilige Geest/Ruach Hakodesh/Heilige Adem van GOD. Amen.

“Hallelu-YHWH-Amen”. ;

Zegt de Geest van GOD, die belijdt dat YHWH GOD is… en Jezus Christus YHWH is heil is… de Gezalfde, de Ware Mashiach van Israël… en het Hoofd boven alle overheden en gezag in de hemelse gewesten en van het Ware Lichaam van Christus Jezus / Jahshua HaMashiach… en die de Heilige Hemelse Bruidegom van de Hemelse Ware Bruid is… en de Hoge Priester is naar de Orde van Melchisedek / Koning der Goddelijke gerechtigheid, Koning van Salem / Shalom / hemelse vrede, van Zijn heilige Tempel / Tabernakel / Ecclesia /Gemeente van de Levende GOD. Amen.

Profetie d.d. 01.10.2022.

Ontvangen door Jean Schoonbroodt. NL. EU.

The Voice in the Wind / The Candle / The Menorah.